Zondag 9 oktober: DSRA zijspan ‘opstapdag’

92
dsra
DSRA Sidecar Experience Team | foto© Racesport.nl - Tiny Kolsters

Op 9 oktober 2016 is het weer zover, dan organiseert de DSRA (Dutch Sidecar Racing Association) weer haar jaarlijkse zijspan ‘opstapdag’ op het PVI circuit in Lelystad.

Tijdens deze dag stelt de DSRA geïnteresseerden in de gelegenheid om te ervaren wat het is om passagier te zijn in een race-zijspan. Tijdens de opstapdag zullen verschillende classic zijspannen en nationale teams aanwezig zijn met hun F1 of F2 zijspan. Het evenement zal plaatsvinden op het PVI circuit in Lelystad. Deze baan is uitermate geschikt voor een opstapdag door zijn grootte en veiligheid.

Met de opstapdag hoopt de DSRA mensen enthousiast te maken voor deelname aan de DSRA cursus. Deze cursus wordt gehouden aan het begin van 2017 en bestaat uit een theorie- en praktijkdag. Daarna volgen in maart twee circuitdagen op het circuit Val de Vienne in Frankrijk, waarbij getraind zal worden met verschillende internationale teams. Indien u deze cursus met goed gevolg heeft doorlopen kunt u de wegracelicentie aanvragen bij de KNMV, met deze licentie kunt u deelnemen aan het Open Nederlands Kampioenschap.

Voor deelname aan de opstapdag is het dragen van een intergraalhelm, lederen motor kleding en een rugprotector verplicht! Van deelnemers aan de opstapdag wordt een vergoeding van €15,- gevraagd. Deze vergoeding dient ter (gedeeltelijke) dekking van de kosten van de deelnemende teams. Deelname is mogelijk vanaf vijftien jaar. Ouders van deelnemers jonger dan achttien jaar dienen een akkoordverklaring te ondertekenen.

Wilt u meedoen aan deze opstapdag? Klik op onderstaande link en vul het digitale inschrijfformulier in. 

Aanmeldingsformulier DSRA ‘opstapdag’ Lelystad

Let op: krijgt u binnen één week geen bevestiging e-mail, dan is de aanmelding niet goed binnengekomen en moet u zich opnieuw aanmelden.