24H Spa Motos: Meer dan alleen maar racen, wat is allemaal te doen?

2095
24-spa

Tijdens de 2023 editie van de 24H Spa Motos, welke in het weekend van 16 t/m 18 juni wordt verreden op het historische Spa-Francorchamps circuit, wordt er door de coureurs op het scherpst van de snede gestreden op de baan. Maar de organisatie heeft ook een prachtig programma voor de fans. Wat is er allemaal te doen in de speciale fanzone?

Van 16 tot 18 juni is het circuit van Spa-Francorchamps gastheer van de 24H Spa EWC Motos, de tweede ronde van het 2023 FIM Endurance World Championship. Deze legendarische race keerde vorig jaar na een afwezigheid van 19 jaar terug op de FIM EWC-kalender.

Maar er wordt komend weekend niet alleen op de baan gestreden, ook de Fan Zone is aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag een niet te missen ontmoetingsplaats voor de toeschouwers met volop actie.

Stuntshows
Kom op zaterdag vanaf 18.00 uur en op zondag vanaf 11.30 uur voor een adembenemende show. Kom en bewonder Julien Vanstippen (winnaar van de X-Games van 2022 in FMX) en Fred Crosset (10-voudig Belgisch kampioen trials) tijdens een gezamenlijk optreden. Beide shows worden gehost door DJ MA1A.

Let’s There be Rock!
HIGH VOLTAGE is meer dan alleen een tribute! Deze muzikanten brengen een hommage aan AC/DC met één enkel doel: hun publiek een leuke tijd bezorgen en toch zichzelf blijven.

“Booty & Bass party! ”
DJ MA1A, Franse Dj/Producer, voor Monster Energy in Europa. Zijn geluid is electro, groovy en vernieuwend.

spa-24h-fanzoneRacesimulator volwassenen & kinderen
Heb je altijd al de sensatie van een coureur willen ervaren? Jong en oud kunnen het motorracen uitproberen in een simulator.

Bezoek aan de pitstraat
Een uniek moment voor toeschouwers: op vrijdag (19:45 uur) en zaterdag (11:30 uur) is de pitstraat open voor publiek met een ticket, een kans om ‘s werelds beste Enduranceracers en hun motoren van dichtbij te zien.

Toegang tot de paddock
Inbegrepen in alle tickets, kom en ontdek de backstage van de 24 uur van Spa Motos met toegang tot de paddock tijdens het hele weekend.

Tentoonstelling
Spirit of Speed”, de passie voor mooie machines en het museum van Stavelot geven je de kans om legendarische motoren te ontdekken op een uitzonderlijke tentoonstelling in het hart van het Hôtel de l’Eau Rouge, gelegen in de paddock aan de voet van de Raidillon.

Meer info en tickets via: www.24hspamotos.com
Handige links FIM EWC 24H of Spa Motos 2023:

Tijdschema en volledige uitslagen 
Live Timing
Waar te volgen op TVOp maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.