Aldeguer op Oostenrijkse MotoE pole, Iwema zestiende

561
fermin-aldeguer
Fermin Aldeguer | foto© motogp.com

Fermin Aldeguer vertrekt zondag op de Red Bull Ring vanaf de pole in de FIM Enel MotoE World Cup. De 17-jarige Spanjaard was zaterdag het snelst tijdens de E-pole voor Lukas Tulovic en Matteo Ferrari. Jasper Iwema kwalificeerde zich als zestiende.

De FIM Enel MotoE World Cup coureur werkten zaterdagmiddag op de Red Bull Ring hun kwalificatie, de zogenaamde E-pole, af. Het was de Spanjaard Fermin Aldeguer die met een snelste ronde van 1’35.306 de beste startpositie voor zich opeiste voor de zondagmiddag te verrijden race.Achter Aldeguer kwalificeerde Lukas Tulovic zich als tweede gevolgd door Matteo Ferrari, Hikari Okubo en Alessandro Zaccone.

Nederlander Jasper Iwema kwalificeerde zich als zestiende op het voor hem nieuwe Oostenrijkse circuit.

De FIM Enel MotoE World Cup race van de Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich gaat zondagmiddag om 15:30 uur van start.

Racesport.nl Liveblog
Voor meer details van de sessies tijdens deze tweede dag van de Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich verwijzen wij jullie naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zaterdag.Handige links Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter