Andrea Locatelli blijft het WorldSSP veld zijn wil opleggen

320
andrea-locatelli
Andrea Locatelli | foto© Yamaha Racing

Er staat dit seizoen geen maat op Andrea Locatelli in de WorldSSP klasse. De Italiaan was vrijdag tijdens de eerste dag van de Pirelli Teruel Round opnieuw veruit het snelst van het 25 rijders tellende WorldSSP veld. Raffaele de Rosa en Lucas Mahias noteerden achter de Italiaan de tweede en derde rondetijd.

Hij won alle WorldSSP races tot nu toe dit seizoen, hij was in nagenoeg alle sessie tot nu toe dit seizoen het snelst en ook vrijdag tijdens de eerste dag van de Pirelli Teruel Round op Motorland Aragon stond er wederom geen maat op Andrea Antonelli. De Italiaan was in zowel de eerste als ook de tweede vrije training het snelst en sloot de dag wederom bovenaan de tijdlijst af.De Bardahl Evan Bros WorldSSP Team coureur noteerde een snelste ronde van 1’54.095 en was daarmee maar liefst 0,537 seconde sneller dan Raffaele de Rosa die de tweede tijd van de dag op de klok zette.

Lucas Mahias noteerde de derde rondetijd van de dag voor Hannus Soomer, Jules Cluzel, de in Nederlandse dienst rijdende Steven Odendaal, Isaac Viñales en Manuel Gonzalez.

Pilipp Oettl en Peter Sebestyen completeerden tijdens deze eerste dag de top tien.

Voor een uitgebreider verslag van deze en de andere sessies van deze eerste dag verwijzen we jullie naar de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog vrijdag

 

Handige links  Pirelli Teruel Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App