Dutch Minimoto Team van start in NK Junior Moto Racing

621
team
Dutch Minimoto Team | foto© eigen teamfoto

Zaterdag 17 maart presenteerde het nieuw opgerichte Dutch Minimoto Team haar teampresentatie bij KCR in Roosendaal. Het team, dat onder leiding staat van Maarten Henderieckx, werd voorgesteld aan de aanwezige sponseren en gasten. De DM-minibikes werden onthuld door de 4 rijders waarmee het team gaat meedoen in de nieuwe opzet van de KNMV.

Half 2017 werd bekend dat de KNMV een nieuwe weg ging inslaan voor junioren. Maarten Henderieckx, Jeroen van Trigt, Robin van Koolwijk en Patric van Crugten hebben in het najaar van 2017 besloten om samen een team op te richten. Dutch Minimoto Team zal uitkomen in 2 klassen van het NK Junior Moto Racing. Van Trigt installatie service buro is de hoofdsponsor van het team.

In de klasse junior A zullen Owen van Trigt en Jurrien van Crugten het team vertegenwoordigen en in de open minibike klasse Djaella van Koolwijk en Robin van Koolwijk.

Het seizoen zal beginnen met op 24 en 31 maart een training op het junior circuit van Assen. De eerste wedstrijd zal worden verreden op zaterdag 14 en zondag 15 april op het junior circuit Assen.