Fabio Di Giannantonio wint, Bo Bendsneyder 15e in Jerez

2
moto2-podium
Moto2 podium Gran Premio Red Bull de España | foto© motogp.com

Fabio Di Giannantonio heeft zondagmiddag in Jerez de Moto2 race van de Gran Premio Red Bull de España op zijn naam geschreven. De Italiaan passeerde na 23 ronden als winnaar de finish voor Marco Bezzecchi en Sam Lowes. Bo Bendsneyder passeerde als vijftiende de zwart/wit geblokte vlag.

Zondagmiddag om 12:20 uur gingen in Jerez de Moto2 coureurs van start voor hun vierde race van het seizoen. Het was Fabio Di Giannantonio die meteen na de start het heft in handen nam en na drieëntwintig ronden aan de leiding te hebben gereden de winst naar zich toe trok en op het Zuid-Spaanse circuit zijn eerste Moto2 zege wist te scoren.

Achter de Italiaan was het Marco Bezzecchi die op 1,7 seconden als tweede de finish passeerde voor Sam Lowes en het in de slotfase teruggevallen Red Bull KTM Ajo Moto2 duo Remy Gardner en Raul Fernandez.

Xavi Vierge passeerde als zesde de finish gevolgd door Ai Ogura, Joe Robers, Aron Canet en Marcel Schrötter.

Bo Bendsneyder kwam als vijftiende over de finish en greep daarmee in deze race het laatste WK-punt.

Racesport.nl Liveblog
Voor een uitgebreider verslag en meer details van de zondag verreden warm-up sessies en races van de Gran Premio Red Bull de España verwijzen we jullie naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag

Handige links Gran Premio Red Bull de España:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter