Kaito Toba ook in 2022 bij CIP Green Power

828
kaito-toba
Kaito Toba | foto© motogp.com

Kaito Toba zal ook in 2022 in de kleuren van het Franse CIP Green Power aan de start verschijnen in de Moto3 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap. De Japanner heeft hiervoor zijn, na dit seizoen aflopende contract bij het team van Alain Bronec met één jaar verlengd.

Na een veelbelovende start van het 2021 seizoen, waarin hij meerdere keren in de running was voor de overwinning, blijft Kaito Toba ook komend seizoen één van de twee CIP Green Power Moto3 machines bemannen.Kaito Toba: “Ik ben erg blij dat ik mijn contract met het CIP Green Power-team met nog een jaar kan verlengen. Ik ben erg blij om met hen samen te werken. Voor het komende seizoen gaan we proberen om voor de titel te vechten en voorop te blijven. De tweede helft van het jaar is nu aangebroken en we zullen ons voorbereiden op volgend jaar. We zullen ook hard werken om dit seizoen op de beste manier af te sluiten. Ik ben erg blij dat ik dit kan aankondigen en dat ik nog een jaar met CIP mag samenwerken.”

Alain Bronec: “Kaito kende een zeer goede start van het seizoen en behaalde een knappe tweede plaats in Duitsland. Het leek ons dan ook gepast om ons gezamenlijke avontuur met nog een jaar voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat het werk dat we dit jaar doen hem in staat zal stellen om volgend seizoen vooraan mee te strijden.”

Naast Toba komt dit seizoen ook Maximilian Kofler uit voor CIP Green Power. Of de jonge Oostenrijker ook komend seizoen deel uit zal maken van het team is nog niet bekend.Handige links Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter