Kas Beekmans zal in 2018 van start gaan in de Open 125cc klasse van het nieuw opgezette NK Moto Junior Racing kampioenschap. De Molenaar NSF 100 kampioen van 2017 gaat van start op een door Vos Oss Motoren beschikbaar gestelde KTM.

Kas Beekmans heeft bekend gemaakt dat hij in 2018 de overstap zal maken naar de Open 125cc klasse van het in 2018 nieuw op te zetten NK Moto Junior Racing kampioenschap. Het jonge wegracetalent zal uitkomen op een KTM in de kleuren van Vos Oss motoren, het bedrijf van veelvoudig Nederlands wegracekampioen Arie Vos en zijn broer Remco.

Naast de start in het NK Moto Junior Racing kampioenschap is de 2017 Molenaar NSF100 kampioen opgenomen in een nieuw opgezet opleidingstraject van de KNMV. Middels dit traject zal Beekmans samen met zijn trainer Robert Schotman zoveel mogelijk testkilometers gaan maken op een Moriwaki GP250 machine om zich zo al voor te bereiden op de volgende stap in zijn wegrace carrière.

Naast deze geweldige uitdagingen, blijft Beekmans als instructeur nauw betrokken bij RACEKIDS, de opstapklasse waar het voor hem 5 jaar geleden allemaal begon.