Laatste wedstrijden RAP Holland seizoen 2020, opstapmogelijkheid voor seizoen 2021

549
rap-holland
RAP-Holland

Op 3 oktober rijden de leden van RAP Holland (grote wielen) hun laatste wedstrijden op het prachtige Midland circuit Lelystad. In zowel de Ohvale 110cc, Ohvale 160 cc en de Pitbikes is de strijd nog niet gestreden dus het belooft een spannende dag te worden!

Inmiddels is RAP Holland al druk bezig met de vormgeving van seizoen 2021 en organiseert met die reden een opstapmogelijkheid. Dit doet RAP Holland samen met haar partners Bert Deroue, YCF Nederland en RACE-KIDS.Opstap Ohvale GP-0 in samenwerking met Bert Deroue
De Ohvale 110cc en Ohvale 160cc klassen zijn inmiddels een begrip geworden in Nederland. Deze motoren zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die komend vanuit het minibiken toe zijn aan een volgende stap. De leeftijdsgrens voor deze standaard klassen is 10 jaar. RAP Holland organiseert al meerdere jaren met succes wedstrijden voor deze racemotoren. In samenwerking met Bert Deroue kan jij op een ontspannen manier kennismaken met de Ohvale GP-0.

Ben je zelf in het bezit van een Ohvale en heb je nog geen wedstrijdervaring? Dan is dit een mooie manier om jezelf voor te bereiden voor seizoen 2021! Schrijf je in via de site van RAP Holland.
Wil je gebruik maken van een huurmotor? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Opstap minibike in samenwerking met RACE-KIDS
RACE-KIDS is uniek in zijn opzet. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zelf leren motorrijden of sportief racen. Deze dag is nieuw in zijn opzet en in de samenwerking tussen RACE-KIDS en RAP-Holland. We zien goede mogelijkheden om zo de motorsport te dienen. Aanwas en doorstromers ontmoeten elkaar op één dag!

In de tijdsplanning die RAP-Holland opstelt, krijgt RACE-KIDS ruimte voor 5 tijdsloten. Daarin kunnen er 15 kinderen tegelijk kennismaken met motorsport doordat ze zelf mogen rijden!
Zoals normaal is bij RACE-KIDS kan er een outfit en motor gehuurd worden voor deze dag. Onder begeleiding mag je kind 5 sessies motorrijden. Onze tijdblokken worden verdeeld over de dag en ingevoegd tussen de raceklassen in van RAP Holland. We nodigen daarvoor graag alle kinderen uit de regio uit in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. Dus als je kind nog nooit motor heeft gereden, dan kan deze dag de 1e keer worden. Ook welkom zijn rijders die al een keer eerder hebben opgestapt, maar nog niet tot de ervaren rijders behoren. Vol is wel vol!
Inschrijven kan via de site van RACE-KIDS

Opstap Pitbike in samenwerking met YCF Nederland
Small bikes, big fun! In de landen om Nederland heen is het racen met pitbikes al langer een begrip. Het kon dan ook niet uitblijven dat deze funklasse ook in Nederland georganiseerd zou gaan worden. Betaalbaar, hoge funfactor, recreatief/ sportief racen voor jong en oud, zo maar enkele woorden die het racen met pitbikes omschrijven. Team YCF Nederland stelt in samenwerking met RAP Holland enkele motoren beschikbaar voor de verhuur zodat mensen zelf eens kunnen ervaren hoeveel plezier je kan hebben op een pitbike! De leeftijdgrens is 12 jaar en ouder.
Ben je zelf in het bezit van een Pitbike en heb je nog geen wedstrijdervaring? Dan is dit een mooie manier om jezelf voor te bereiden voor seizoen 2021! Schrijf je in via de site van RAP Holland.
Wil je gebruik maken van een huurmotor? Stuur dan een mail naar: [email protected]

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App