Lorenz Luciano in 2023 opnieuw met Artbox team in European Talent Cup

506
lorenz-luciano
Lorenz Luciano | foto© Artbox Team

Lorenz Luciano zal in 2023 opnieuw aan de start verschijnen als coureur in de Hawkers European Talent Cup van het FIM JuniorGP World Championship. De 18-jarige Belg verlengde hiervoor zijn na dit seizoen aflopende contract met het Spaanse Artbox team met een jaar.

Lorenz Luciano kwam in 2022 als coureur uit in zowel de Red Bull MotoGP Rookies Cup als ook de Hawkers European Talent Cup. Het 18-jarige Belgische wegracetalent eindigde als respectievelijk twaalfde en zestiende in de eindstand van deze twee competities.Nadat Luciano onlangs al te horen kreeg dat hij ook in 2023 weer één van de deelnemers in in de Red Bull MotoGP Rookies Cup is het nu bekend dat hij komend seizoen ook opnieuw in de Hawkers European Talent Cup klasse van start zal gaan in de kleuren van het Spaanse team Artbox.

Cédric Bruylandt, COO van Zelos, de managementstructuur van Lorenz Luciano: “We zijn zeer tevreden over de evolutie van onze Black Knight rijder. Hij heeft dit jaar enkele mooie prestaties geleverd in zowel de European Talent Cup als de Red Bull Rookies Cup en blijft ervaring opdoen. Daarom hebben we besloten te tekenen voor een tweede seizoen bij Artbox, in de hoop dat Lorenz zo zijn prestaties kan versterken en zijn talent verder kan ontwikkelen.”

Lorenz Luciano: “Ik ben erg blij om het avontuur met Artbox voort te zetten! Ik voel me geweldig in dit geweldige team, en ik kan niet wachten om het seizoen 2023 te beginnen en samen op te treden. Dus nogmaals, bedankt voor het seizoen 2022 en laten we blijven samenwerken om de top te bereiken volgend seizoen!”Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter