Molenaar NSF100 Cup komend weekend in actie op Assen

301
molenaar-nsf-100
Molenaar NSF 100 Cup | foto© Mariska Grob - Motografie.nl

Op de TT Junior Track in Assen worden komend weekend op beide dagen races voor de Molenaar NSF100Cup verreden.

Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen in Assen gaf regerend vice-kampioen Thije Ligtermoed zijn visitekaartje af door beide races te winnen. Hij kreeg die overwinningen zeker niet cadeau, want Riccardo Bosgraaf wist er de druk goed op te houden. Tijdens de tweede wedstrijddag in Veldhoven was het Delano Greven die door beide races te winnen de dagzege op zijn naam schreef. Ook Jur Wattel leek terug in zijn oude vorm te komen terwijl Rookie Jurriën van Crugten overtuigde met zijn eerste podium. Kortom, het beloven komend weekend weer spannende races te worden in Assen! Op zowel de zaterdag als zondag worden er 2 races verreden:Vanwege de geldende maatregelen omtrent het COVID-19 virus is er in Assen geen publiek toegestaan maar op de diverse social media-kanalen van de Molenaar NSF100 Cup, NK Junior Moto Racing, Racesport.nl en de website of app van Mylaps Speedhive kunnen de verrichtingen van de jonge coureurs op de voet worden gevolgd.

 

Handige links NK Junior Moto Racing (3) Assen :

Tijdschema en volledige uitslagen
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.

Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App