Nu er eindelijk na een lange periode weer gereden kan worden op de circuits organiseert Motorsportschool Zolder een speciale trainingsdag op het Belgische Circuit Zolder. Deze dag is speciaal ingericht voor licentiehouders, een zogenaamde open geluid dag.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus worden er dit seizoen vooralsnog geen IDM-races verreden. Om de IDM-coureurs de gelegenheid te geven de nodige kilometers te maken organiseert de Motorsportschool donderdag 11 juni op Circuit Zolder een speciale trainingsdag gericht op de IDM-coureurs.

Een uitgelezen kans voor met name de Nederlandse en Belgische coureurs om de nodige testkilometers te maken alvorens de wedstrijden weer van start gaan.

Op 11 juni aanstaande is er plaats voor de volgende groepen:

  • Supersport 300 – Moto 3 en Twin Cup
  • Supersport 600
  • Superbike 1000
  • Groep vrij rijden (niet licentiehouders)

Bovengenoemde groepen bevatten maximaal 35 rijders. Voor elke groep zijn er 5 sessies van 20 minuten.

De kosten voor deze dag zijn € 230,- per deelnemer. Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijfformulier 11-06-2020 Circuit Zolder

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App