Het MTM Kawasaki MotoPort team zit volop in de voorbereiding naar de seizoenstart. Dorna heeft de aangepaste 2020 kalender gepresenteerd met daarop zes evenementen met dubbele wedstrijden voor de World Supersport 300 klasse. Woensdag 1 juli kwamen Koen Meuffels, Scott Deroue en Jeffrey Buis in actie op het TT Circuit Assen.

Het World Supersport 300 seizoen 2020 zal in het weekend van 31 t/m 2 augustus beginnen op Jerez. Vervolgens staan er evenementen gepland op Portimão, twee keer op Motorland Aragon, Catalunya en Magny Cours. Aan deze kalender van zes evenementen zouden later nog een aantal extra races toegevoegd kunnen worden. Het tijdschema voor de World Supersport 300 klasse zal anders zijn dan gebruikelijk. Ieder raceweekend staan er twee races op het programma, die verreden worden op zaterdag- en zondagmiddag.  De evenementen worden voorlopig allemaal zonder publiek verreden.

Na de testdagen in Zolder en Mettet kwamen Scott Deroue, Jeffrey Buis en Koen Meuffels woensdag 1 juli in actie voor hun tweede testdag van het jaar op het TT Circuit Assen. Gedurende vijf sessies konden de rijders werken aan hun ritme op de motor. Later op de dag werd er een racesimulatie gehouden, waarbij Deroue, Buis en Meuffels weer even konden proeven aan het rijden van een wedstrijd. De drie MTM Kawasaki MotoPort rijders lieten zien dat de snelheid er al goed in zit. Half juli staat er een tweedaagse test in Aragon met alle rijders inclusief Yuta Okaya gepland, voordat het seizoen eind deze maand gaat beginnen in Jerez.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App