Ondanks dat er momenteel geen races zijn heeft RAP Holland wel goed nieuws te melden. De nieuwe website van de vereniging, die staat voor plezier en talentontwikkeling van coureurs binnen de wegrace motorsport van Nederland, is namelijk sinds kort online.

Al 23 jaar organiseert RAP Holland wedstrijden in diverse klassen voor zowel de beginnende jeugd als de ervaren coureurs! De resultaten mogen er dan ook zijn. Vele Nederlandse top coureurs hebben ooit bij de RAP Holland hun eerste bekers gewonnen!

De afgelopen winter is er hard gewerkt aan een volledig nieuwe website. Ondanks dat de start van het seizoen vanwege de uitbraak van het coronavirus voorlopig is uitgesteld is de nieuwe website wel gereed en staat deze inmiddels online.

Op www.rapholland.nl is alle informatie te vinden die deelnemers nodig hebben zoals info over de categorieën, reglementen, kalenders etc. Tevens is er een rubriek toegevoegd (blog), een rubriek waar na elk evenement een verslag geplaatst zal worden.

Binnenkort zal er nog een afgeschermde omgeving worden toegevoegd waar leden via een eigen account zich kunnen aanmelden voor de wedstrijden en zal het webshop deel gevuld worden met een aantal leuke merchandise artikelen.

Nieuwsgierig geworden, de vernieuwde site is te vinden via www.rapholland.nl

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App