NK Junior Moto Racing zaterdag 24 augustus in Veldhoven

343
molenaar
Start Molenaar NSF100 Cup race Assen | foto© Mariska Grob

De zomerstop zit er alweer op, tijd voor de zesde NK Junior Moto Racing wedstrijd! Komende zaterdag komen de coureurs in actie op kartbaan De Landsard in Veldhoven. Het einde van het seizoen nadert en daarmee stijgt de spanning!

Spannende strijd in alle klassen
Bij de Minibikes is het Dean Gouw die in de Junior A klasse er alles aan zal doen om zijn leidende positie in het kampioenschap te behouden. Hij wist de laatste vier races op rij te winnen. Bij de Junior B voelt leider in de tussenstand Jurrien van Crugten de hete adem van de kersverse Europees kampioen Kiyano Veijer in zijn nek. Bij de Open Minibikes is het Lorenzo Di Ciccio, die de laatste race in Assen wist te winnen en kampioenschapsleider Damien Lucius tot op 4 punten genaderd is.In de Molenaar NSF100 Cup was het Thije Ligtermoed die de laatste wedstrijd in Assen wist te winnen en daarmee punten inliep op Loris Veneman. Maar ook Delano Greven, Rio Olofsen en Julian van Kalkeren worden iedere wedstrijd sterker.

In de KicXstart Yamaha R125 Cup zal Levi Badie er alles aan doen om de koppositie in het kampioenschap terug te veroveren, die hij in Assen aan Nick Roelfsema verloor. En ook Lucas Arends komt steeds dichterbij een eerste overwinning. In de Open 125 wist koploper Maik Duin bij de laatste race Roy klompmakers en Bastiaan Visser achter zich te houden, maar gaat hem dat komende zaterdag opnieuw lukken? De Puchshop Cup komt na een extra lange zomerstop ook weer in actie. De 50cc en 70cc klassen rijden gecombineerd hun races.

Tijdschema
Op zaterdag vangen de kwalificatietrainingen aan om 9:30, de races beginnen om 14:09 uur en de dag wordt om 18:35 uur afgesloten met de prijsuitreiking. De toegang voor het publiek is op kartbaan De Landsard gratis.

 

Handige links NK Junior Moto Racing Veldhoven:

Tijdschema en volledige uitslagen

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App