Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki met Marvin Siebdraht in het IDM Supersport 300

295
frank-krekeler
Frank Krekeler (l) en Marvin Siebdraht (r) | foto© Nutec - RT Motorsports by SKM – Kawasaki

Het Nederlands-Duitse Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki is trots te kunnen melden dat de pas 15-jarige Marvin Siebdraht de vierde permanente coureur in het IDM Supersport 300 is.

Marvin Siebdraht startte dit jaar in de European Talent Cup, maar besloot onlangs de samenwerking met zijn voormalige team stop te zetten. Dit geeft hem de kans om vanaf het IDM Schleiz – 26 tot en met 28 juli – uit te komen voor Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki.

Teammanager Rob Vennegoor: “Ik ben blij met de komst van Marvin. Via Knut Beinlich zijn we geattendeerd op deze talentvolle rijder. In 2013 werd hij Duits pocketbike kampioen en daarna heeft hij ook successen gehad in de ADAC Minibike, Moriwaki Cup, NEC Moto3-kampioenschap en recent dus in de European Talent Cup. Met Marvin hebben we bovendien ons team helemaal rond en dus kijk ik erg uit Marvin te zien rijden op onze Kawasaki Ninja 400.”

Met Colin Velthuizen, Micky Winkler en Troy Beinlich heeft het team van Frank Krekeler en Rob Vennegoor nu dus – net als in het WK Supersport 300 – vier rijders.