Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki tekent opnieuw Bramich en Iozzo

126

Het IDM Supersport 300 seizoen is voorbij en met alleen nog Qatar voor de World Supersport 300 is het Nederlands – Duitse Kawasaki team RT Motorsports by SKM al intensief bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020, opnieuw zullen wij starten met 2 teams en 4 rijders in zowel het IDM alsook in het WorldSBK kampioenschap.

Nadat tijdens de IDM Assen zowel Colin Velthuizen als ook Marvin Siebdraht al bijgetekend hebben voor het 2020 IDM Supersport 300 seizoen kunnen wij nu bevestigen dat ook de Australier Tom Bramich en Zuid Afrikaan Dino Iozzo ons team trouw blijven.

Uiteraard gaan Dino en Tom weer van start in het World Supersport 300 kampioenschap en zullen ze weer van start gaan op de door SKM Motors geprepareerde Kawasaki Ninja 400 motoren.

Teammanager Rob Vennegoor: “Als nieuw team, maar met de nodige ervaring als bagage, dat pas sinds dit jaar actief is in het World Supersport 300 en IDM Supersport 300 kampioenschap mogen we trots zijn dat wij een vertrouwde structuur hebben neergezet die aanspreekt bij onze rijders en ook onze sponsoren. Afgelopen jaar is er enorm veel werk verzet en mede door het onuitputtelijke doorzettingsvermogen van Frank Krekeler van SKM Motors hebben wij het technisch goed voor elkaar. Met een goed samenwerkende ervaren technische crew, de nauwe contacten en samenwerking met al onze sponsoren en onze toegankelijkheid, zorgen wij ervoor dat onze rijders zich goed voelen in onze teams. Trots kunnen we als complete teamcrew zijn dat 4 huidige rijders al hebben bijgetekend voor het seizoen 2020. We hopen spoedig de complete team samenstellingen bekent te kunnen maken.”

Rijder Dino Iozzo: “Ik ben erg blij om aan te kondigen dat ik voor het seizoen 2020 in het WSSP300-kampioenschap bij het geweldige Nutec Kawasaki-team blijf. Het seizoen 2019 was echt goed en het team en ik hebben een geweldige band met elkaar opgebouwd en ik weet de toekomst voor mij en het team goed is. Bedankt aan Frank en Rob voor deze kans!”

Rijder Tom Bramich: “Ik ben zo blij om bij het Carl Cox – RT Motorsports by SKM – Kawasaki Team voor 2020 te blijven. Ik geloof echt in dit project en denk dat met wat we dit jaar hebben geleerd, dit ons in de toekomst echt ten goede zal komen. Dank aan al mijn persoonlijke partners voor hun voortdurende steun, ik kan niet wachten om in 2020 aan de slag te gaan! Dank ook aan Rob Vennegoor en Frank Krekler voor hun vertrouwen in mij voor de toekomst.”

 

Handige links IDM Hockenheim 2019:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App