OFFICIEEL | OR Thailand Grand Prix opnieuw afgelast

1177
chang-international-circuit
Chang International Circuit | foto© Randy van Maasdijk

Het nieuws hing al een aantal dagen in de lucht, maar het is nu officieel. Na 2020 is nu ook de 2021 editie van de OR Thailand Grand Prix geannuleerd. De aanhoudende Covid-19 pandemie zorgt er opnieuw voor dat het evenement op het Chang International Circuit in Buriram niet door kan gaan.

De FIM, IRTA en Dorna Sports hebben woensdagochtend 21 juli middels een officieel persbericht bekend gemaakt dat de OR Thailand Grand Prix, die van 15 t/m17 oktober zou worden verreden op Chang International Circuit in Buriram niet door zal gaan.

Ondanks de beste inspanningen van alle betrokken partijen, zorgen de aanhoudende Covid-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende (reis) beperkingen ervoor dat het evenement voor het tweede seizoen op rij geen deel uit zal maken van de MotoGP kalender.

Er wordt momenteel nagedacht over een vervangend evenement en updates over een mogelijke vervanger zullen zo snel mogelijk worden gepubliceerd.


 


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter