Presentatie motoren Bertus Folkertsma racing team bij Gebben Motoren

372

Zaterdag 20 april was bij Gebben Motoren in Rogat de Motor presentatie van Bertus Folkertsma waar hij dit seizoen zal deelnemen aan de manx Grand prix , een mooi groep geïnteresseerden kwamen langs om de plannen aan te horen en de nieuwe motoren te aanschouwen.

De motoren voor het nieuwe seizoen stonden gepresenteerd bij Gebben Motoren in Rogat, want Gebben is dit jaar 1 van de nieuwe Partners en heeft het team voorzien van twee prachtige nieuwe Yamaha R6 motoren.

Iedereen werd verwelkomt door Piet Paulusma, ambassadeur van het team. Helaas kon hij er zelf niet bij aanwezig zijn, maar via een TV scherm was hij toch aanwezig. Piet presenteerde Het nieuwe Tshirt model 2019 en een prachtig boekwerk dat is verschenen van de hand van Otto Kuipers, waarin het spannende verhaal van de aanloop naar en de race avonturen op het eiland Man worden beschreven. Dit boekje krijgt ieder nieuwe club van 50 lid incl. een verrassing

Vervolgens werd door Bertus dit prachtige boekje overhandigt aan Otto Kuipers. Als dank voor het medewerking in het verleden en de prachtige plannen voor de toekomst

Daarna was het tijd voor het showen van de nieuwe motoren. ‘’lets go Back to the 90’s’’ het filmpje waarin in een notendop de ruim 30 jaar motorsport ervaring voorbij kwamen voorafgaand aan het presenteren van de motoren. De nieuwe motoren zijn werkelijk in een prachtige kleurstelling gespoten. Alles ziet er prachtig uit en het team kan ook niet wachten tot de eerste race van het seizoen, op 27 april in Assen.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App