Prijsvraag: Wordt het Jeffrey Buis of Scott Deroue?

313
jeffrey-buis
Jeffrey Buis (6) en Scott Deroue (95) | foto© Kawasaki Racing

Jeffrey Buis en Scott Deroue gaan komend weekend in het Portugese Estoril onderling uitmaken wie zich 2020 World Supersport 300 wereldkampioen mag noemen. Voor deze toch wel hele speciale gelegenheid hebben we een prijsvraag bedacht, een prijsvraag waar ook nog eens hele leuke door Kawasaki Nederland beschikbaar gestelde prijzen te winnen zijn.

Jeffrey Buis en Scott Deroue kunnen nu al terugkijken op een geslaagd 2020 FIM Supersport 300 World Championship seizoen. De twee MTM Kawasaki Motoport coureurs zijn namelijk de twee nog overgebleven kandidaten die komend weekend in Estoril nog kans maken op de wereldtitel.

In de twee nog resterende wedstrijden komend weekend op Circuito do Estoril zijn er in totaal nog 50 WK punten te verdelen. Met 203 gescoorde WK punten tot nu toe heeft Buis de beste papieren, maar met 175 punten maakt Deroue zeker ook nog kans.

Prijsvraag:

Beantwoord de volgende twee vragen:

  1. Wie wordt volgens jou de 2020 FIM Supersport 300 wereldkampioen?
  2. Hoeveel WK punten heeft de door jouw gekozen wereldkampioen zondag in Estoril na afloop van de tweede race?

Mail jouw twee antwoorden voor vrijdagochtend 16 oktober (10:00 uur)* naar [email protected] (vergeet niet je naam en adres mee te sturen voor het geval je in de prijzen valt).

De drie inzendingen met de juiste naam van de wereldkampioen en het juiste aantal WK punten (of degene met het aantal WK punten dat het dichtst in de buurt komt) maken kans op één van de door Kawasaki Nederland beschikbaar gestelde prijzen.**


* Inzendingen die na vrijdagochtend om 10:00 uur binnenkomen dingen niet meer mee.

** Bij meerdere juiste inzendingen is er een onderlinge loting.

 

Handige links Pirelli Estoril Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App