Race 2 van de Molenaar NSF100 Cup zaterdag in Veldhoven

306
molenaar-nsf-100-cup
MolenaarNSF 100 Cup | foto© Mariska Grob - Motografie.nl

Het seizoen van de Molenaar NSF100 Cup werd vorig weekend geopend op de TT Junior Track in Assen en komende zaterdag staat alweer de tweede wedstrijd op het programma. Er wordt dan door de jonge talenten gereden op kartbaan De Landsard in Veldhoven. 

Op de TT Junior Track in Assen gaf vice-kampioen Thije Ligtermoed afgelopen zondag zijn visitekaartje af door beide races te winnen. Hij kreeg die overwinningen zeker niet cadeau, want Riccardo Bosgraaf wist er de druk goed op te houden. Maar we hebben al eerder gezien dat de uitslagen op een kartbaan heel anders kunnen zijn dan op de TT Junior Track. Zo lieten vorig jaar Julian van Kalkeren en Delano Greven zien prima hun weg te vinden in Veldhoven. Ook van de Rookies kan dit seizoen nog veel worden verwacht; nieuwkomer Jurriën van Crugten overtuigde in Assen met een vierde plaats en liet zien dat er rekening met hem moet worden gehouden. Ook nieuwkomers Lars ter Veld en Viggo Megard zaten er met een respectievelijke zesde en zevende plaats prima bij.

Tijdschema Veldhoven 18 juli:

  • 10:38           Kwalificatietraining 1
  • 12:37           Kwalificatietraining 2
  • 15:19           Race 1
  • 17:18           Race 2

Vanwege de geldende maatregelen omtrent het COVID-19 virus is er in Veldhoven nog geen publiek toegestaan maar op de diverse social media-kanalen van de Molenaar NSF100 Cup, NK Junior Moto Racing en de website of app van Mylaps Speedhive kunnen de verrichtingen van de jonge coureurs op de voet worden gevolgd.

 

Handige link NK Junior Moto Racing, 18 juli 2020 Veldhoven:

Tijdschema en volledige uitslagen

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App