Tijdens de Battle of the Nations op het TT Circuit Assen zal de RACE-KIDS organisatie zondag 16 oktober op de nabijgelegen TT Junior Track aanwezig zijn.

Er is zondag 16 oktober tijd ingeruimd voor 2 opstapklassen en 2 raceklassen. Naast de vaste coureurs uit de RACE-KIDS opleiding (RaceCursus) rijden er dit keer ook rijders uit het NK mee. Daarmee wordt het voor jong en oud een leuke ‘krachtmeting’ als afsluiting van het buitenseizoen.

Raceway Venray
Ook RACEWAY Venray was afgelopen zondag al een prima oefening. Rens Miedema mocht zich daar de dag winnaar noemen van de snelste RACE-KIDS groep, voor Wes Kleinfeld en Nick Roelfsema behaalde hij de beste posities.

RACE-KIDS
RACE-KIDS blijft gedurende de herfst en wintermaanden opstap en race opleidingen verzorgen, elk weekeinde is men ergens in Nederland op indoor kartbanen actief. Als je ook wilt kennismaken met het motorrijden of je wilt leren racen dan kun je nog inschrijven en deelnemen. Voor zondag 16 oktober is de opstap groep al bijna vol. Op alle volgende evenementen is er nog voldoende capaciteit beschikbaar.

Meer informatie over de inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op de website www.race-kids.nl onder uitgebreide kalender.

Aanmelden voor het indoorprogramma opstap en racecursus programma kan nu al. Afmelden kan tot twee dagen voorafgaand aan de betreffende dag, kosteloos.

Heb je vragen over deelname mogelijkheden, neem dan contact op met Henk Schotman (whatsApp/GSM) 0647250810 of info@race-kids.nl