Het is binnenkort herfstvakantie voor de jeugd. Als vertier biedt RACE-KIDS daarom kinderen tussen de 7 en 13 jaar de mogelijkheid om zelf te komen motorrijden op de Junior Track van het TT Circuit Assen.

Zelf gas geven, schuin door de bocht en vol gas op het rechts stuk, en dat op een echt circuit. Als je kind daarover vaak heeft gesproken, is dit de kans om hun droom op woensdag 24 oktober aanstaande uit te laten komen. Je kind kan kennismaken met het zelf besturen en rijden op een kleine en vooral kindvriendelijke motor.

Nieuwkomers krijgen de ruimte op een afgesloten en eigen baanvak. Dankzij de begeleiding van ervaren trainers en instructeurs, voelen de kinderen zich snel thuis en wordt het motorrijden een ware belevenis met veel plezier. In groepen van 10 tot maximaal 14 rijders verloopt alles zeer veilig. Als ouder krijg je ook een actieve en vooral betrokken rol.

“De leukste dag van mijn leven, is de meest gehoord reactie van een kind’., zegt RACE-KIDS manager Henk Schotman. “En dat maakt het voor ons ook zo leuk om het te faciliteren.”

Er is nog plek beschikbaar in twee van de drie nieuwkomer groepen (opstappers).  Deelname kost slechts € 30,= voor 2 heats, all-in. Een extra heat kost € 15,=.

Beleef samen die onvergetelijke dag en deel het plezier van motorrijden. Schrijf je kind in via deze pagina. Wil je kind na de kennismaking vaker motorrijden en echt willen racen, lees dan over de opleidingsmogelijkheden op www.race-kids.nl.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App