RACE-KIDS had onlangs al een primeur in Venray, daar rijdt men deze maand weer, maar het laatste nieuws komt uit Etten-Leur.

Dankzij Kristian Eekhof, de Europees kampioen Moto Gymkhana, is RACE-KIDS in contact gekomen met verkeersschool Blom. Hun terrein aan de Hoevenseweg is voorzien van prima asfalt, sanitair, kantine en zelfs een leslokaal met zicht op het circuit. RACE-KIDS legt daar aanstaande zondag 17 juli een gelegenheidscircuit aan voor alle jeugd die kan of wil leren motorrijden. Rijders uit Nederland en België zijn van harte welkom en kunnen bij vooraf inschrijven meedoen in één van de 4 categorieën.

Inschrijven kan vanaf € 30,00 (instructeurs en trainersbegeleiding kosten extra). Opstappers betalen € 50,00 all-in.

Raceway Venray, oval racing in Nederland
Vanwege de vele positieve reacties na de testdag op Venray, heeft RACE-KIDS circuit Raceway Venray bereid gevonden in hun drukke agenda toch weer een dag te reserveren voor twee-wieler-motorsport.

Zaterdag 23 juli kan de jeugd zich ook hier weer perfect uitleven. Opstappers, ervaren rijders en NSF bezitters zijn hier weer van harte welkom. Inschrijven kan vanaf € 30,00 (instructeurs en trainersbegeleiding kosten extra). Opstappers betalen ook hier € 50 ,00 all-in.

Deelnemen in Etten-Leur en Venray kan bij vooraf aanmelden. Voldoe je aan de criteria dan ontvang je de bevestiging van deelname. Zonder aanmelden is er een kans dat je niet ingedeeld wordt en dus niet kunt meerijden.

Beter aanmelden en indien je verhinderd bent jezelf weer afmelden, betalen doe je immers pas als je op het circuit arriveert en deelneemt. De betaling geschiedt contant.

Kijk op www.race-kids.nl voor de lay-out, het tijdschema en overige nuttige informatie.