Races Molenaar NSF100 Cup in Veldhoven komende zaterdag

362
molenaar-nsf-100-cup
Molenaar NSF 100 Cup | foto© Mariska Grob

Op kartcircuit De Landsard in Veldhoven wordt komende zaterdag 29 augustus alweer de vijfde wedstrijd van het 2020 Molenaar NSF100 seizoen verreden.

Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen in Assen gaf regerend vice-kampioen Thije Ligtermoed zijn visitekaartje af door beide races te winnen. Het was Delano Greven die tijdens de tweede wedstrijddag in Veldhoven beide races won en de dagzege op zijn naam schreef. Afgelopen weekend sloeg in Assen op zaterdag Ligtermoed weer terug, terwijl op zondag Julian van Kalkeren de dagzege op zijn naam schreef. Greven verzamelde de meeste punten en gaat aan kop in het kampioenschap.

Zaterdag keren de jonge coureurs weer terug naar Veldhoven. Het beloven weer spannende races te worden met zo veel coureurs die al bewezen hebben om de winst te kunnen strijden, maar ook de rest van het veld is competitief. Dat werd afgelopen weekend nog eens duidelijk toen het verschil in rondetijden tussen de 1e en de 17e man, inclusief alle Rookies, amper 4 seconden per ronde bedroeg.

Vanwege de geldende maatregelen omtrent het COVID-19 virus is er in Veldhoven geen publiek toegestaan maar op de diverse social media-kanalen van de Molenaar NSF100 Cup, NK Junior Moto Racing, Racesport.nl en de website of app van Mylaps Speedhive kunnen de verrichtingen van de jonge coureurs op de voet worden gevolgd.

 

Handige links NK Junior Moto Racing (4) Veldhoven:

Tijdschema en volledige uitslagen
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.

Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App