Racesport.nl Live Chat: Bob Withag & Joey Litjens

682
bob-withag
Bob Withag (m) en Joey Litjens (r) | foto© Yamaha Racing

Racesport.nl organiseert, in een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 11 juni zijn te gast: Joey Litjens en Bob Withag.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.Gedurende deze chat zullen we de betreffende personen de nodige vragen stellen over hun ervaringen voorbereidingen, doelstellingen, trainingen, de huidige situatie omtrent het coronavirus en nog veel meer. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager aan de betreffende persoon & personen gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Donderdag 11 juni zullen we contact zoeken met Bob Withag en Joey Litjens. Beiden waren in het verleden actief als wegracecoureur. Momenteel begeleiden zowel Withag als ook Litjens jong wegracetalent, respectievelijk in de Nederlandse Yamaha R125 en Yamaha R3 Cup.

Tijdens de chat zullen we met het tweetal terugblikken op hun eigen wegracecarrières maar ook bij hun huidige werkzaamheden met de jeugd. Speciale aandacht daarbij is de manier waarop er in de coronacrisis omgegaan werd met de begeleiding op afstand en middels online-verbindingen. Daarnaast praten we met het tweetal over de huidige situatie binnen de sport vanwege de uitbraak van het coronavirus en natuurlijk als afsluiter……hun leukste, meest vreemde of meest bijgebleven huurauto verhalen.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App