Na drie geslaagde Racesport.nl support acties organiseert de snelste motorsport website van Nederland dit jaar opnieuw een support actie, een actie waarbij wederom een groot aantal fantastische prijzen te winnen zijn.

Word nu Racesport.nl supporter en ding mee naar één van de vele fantastische prijzen!!!

Word Racesport.nl supporter
Support het vele werk van de Racesport.nl redactie door voor 28 december 2017 (23:59 uur) een bedrag over te maken van minimaal € 15,00 naar bankrekeningnummer NL91INGB 0671 9606 44 (Besic Internet B.V.) onder vermelding van: donatie Racesport.nl – naam – adres – telefoonnummer.
Ook is het mogelijk een donatie te doen middels i-deal, klik op onderstaand i-deal logo voor een veilige en snelle overboeking. (Bij i-deal overboeking graag een mail met daarin vermelding van: ordernummer (kenmerk begunstigde) – naam – adres – telefoonnummer naar [email protected] 


Vervolgens zal de Racesport.nl redactie op 29 december 2017 de winnaars bekend maken van de door de Racesport.nl adverteerders, sponsors, teams en coureurs beschikbaar gestelde prijzen.

Tussentijdse verloting:
Op 01 november vind er een tussentijdse verloting plaats, een verloting waar niet zomaar een prijs is te winnen. Nee op 01 november kunt u als één van de snelle beslissers zo maar eens door Wilco Zeelenberg uitgenodigd worden voor een gratis deelname aan een volledige verzorgde circuit training tijdens de 2017 editie van de “Meet The Speed by Zeelenberg Racing” in het Spaanse Almeria (week 2). Deze fantastische prijs heeft een waarde van maar liefst € 2450

Prijzen 2017 editie Racesport.nl support actie:
Op dit moment zijn de onderstaande prijzen beschikbaar gesteld. Deze lijst zal de komende dagen, weken nog aanzienlijk uitgebreid worden aangezien we nog steeds reacties ontvangen van sponsors, partners en coureurs die de actie mede willen ondersteunen d.m.v. het beschikbaar stellen van een prijs. Blijf deze pagina dus regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van het nog steeds groeiende prijzenpakket.

1 x 1 Scorpion uitlaatsysteem

twv max. €1.000,- incl. BTW

3x KTM Factory Team Wear kledingpakket

bestaande uit:

  • Team Flat Cap
  • Team Tee (maat L)
  • Replica Umbrella

1 x Sporttravel reiskoffer

Sporttravel voor Motorsportreizen