RAP Holland organiseert opstapdag

158

Na het grote succes van de RAP Holland opstapdag in Zwolle eerder dit jaar word daar in Stadskanaal op 28-09-2019 een vervolg aangegeven. 

De opstapdagen worden speciaal voor de beginnende coureurs, maar ook voor de coureurs die volgend jaar in willen stromen bij de Junioren A van het RAP Holland NK kampioenschap georganiseerd. Anders dan bij andere aanbieders beleven de kids bij RAP Holland een heuse wedstrijddag. Er worden door de rookie’s in totaal 4 sessies gereden. De eerste drie sessies duren 10 minuten. De vierde en laatste sessie duurt een half uur. Natuurlijk word de dag afgesloten met een podium voor alle deelnemers. Doel van deze dag is ervaren, leren en plezier hebben.Ben jij in de leeftijd van 5 tot 10 jaar, in het bezit van een eigen bike en goed beschermende kleding en heb je zin in een te gekke motorsportdag?! Meld je nu dan snel aan via [email protected]

De kosten voor deze fantastische beleving bedraagt 30,- per coureur.

Ben jij niet in het bezit van een eigen bike en/ of kleding? Neem dan alsnog contact met RAP Holland. Dan kijkt men of hiervoor een oplossing kan bieden.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App