Raul Fernandez snelste Moto3 coureur op vrijdag in San Marino

10
raul-fernandez
Raul Fernandez | foto© motogp.com

De eerste dag van de Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini zit er voor de Moto3 coureurs op. Na twee vrije trainingen is het Raul Fernandez die de tijdlijst aanvoert voor Gabriel Rodrigo en Tatsuki Suzuki.

Twee vrije trainingen stonden er vrijdag op het Misano World Circuit Marco Simoncelli op het programma voor de Moto3 coureurs. In beide sessie was het Raul Fernandez die de snelste rondetijd op de klok wist te zetten en na afloop van deze eerste dag de gecombineerde tijdlijst aanvoert.

Achter de Red Bull KTM Ajo Moto3 coureur was het Gabriel Rodrigo die de tweede tijd op de klok wist te zetten voor Tatsuki Suzuki, Albert Arenas en Andrea Migno.

Celestino Vietti noteerde vrijdag de zesde rondetijd gevolgd door John McPhee, Ayumu Sasaki, Sergio Garcia en Jaume Masia.

Een uitgebreider verslag van deze en alle overige sessies van deze eerste dag van de Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini zijn te vinden in de Racesport Liveblog: Racesport.nl – Liveblog vrijdag.

 

Handige links Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App