Het was afwachten wanneer, maar afgelopen woensdag was het zover. Coureurs mochten weer rijden op het TT Circuit Assen. Ook Rick Dunnik was van de partij, blij dat hij de motor van stal kon halen.

Sinds de uitbraak van het coronavirus was het woensdag voor het eerst weer mogelijk te racen op het circuit in Assen dankzij een door de KNMV en het TT Circuit Assen georganiseerde trainingsdag. Alleen Nederlandse coureurs die ook internationaal rijden, waren hiervoor uitgenodigd.

Het was een goede training, omdat alle rijders veel tijd kregen om op de baan te zijn: vijf keer 40 minuten. Dat is ook wel nodig, omdat Rick’s laatste wedstrijd al weer eind september was in Hockenheim. De corona crisis begon net voor de start van het seizoen.

Hoe en wanneer de IDM Supersport 300 competitie gaat starten, dat is afwachten. Deze training in Assen heeft Rick in ieder geval al mooi kunnen meenemen!  Laten we hopen dat dit snel een vervolg krijgt.

Doe voorzichtig, blijf gezond. Dat is het allerbelangrijkste!

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App