Seizoen RAP-Holland van start met 2 nieuwe klassen

449

Zaterdag 15 april aanstaande organiseert Pocketbike vereniging RAP-Holland het eerste NK in 2017, op de Junior Track in Assen. Er starten maar liefst twee nieuwe klassen: de Junior A met standaardblokken en de Ohvale Cup.

De Junior A klasse met standaardblokken zorgt dit jaar voor een toename in het aantal deelnemers. De kinderen hebben plezier op gelijkwaardige motoren en zo blijft het voor hun ouders ook betaalbaar. Bij deze klasse is een KNMV-trainer aanwezig, die de kinderen traint en begeleidt op de wedstrijddag en trainingsdagen.Afgelopen weekend was de voorjaarstraining en zowel de coureurs als de ouders zijn enthousiast over de nieuwe klasse!

De Ohvale Cup zijn motoren met iets grotere wielen, vering en versnellingen. Deze motoren zijn volledig standaard met een verzegeld motorblok. Ook hier staat betaalbaarheid en plezier voorop. Deze klasse is het vervolg op een minibike voor kinderen van 10 t/m 14 jaar.

RAP-Holland organiseert sinds 2001 pocketbike wedstrijden en inmiddels rijden voormalige RAP-Holland rijders op WK-niveau, o.a. Scott Deroue, Robert Schotman en Bo Bendsneyder.

Op 15 april is dus de eerste wedstrijd in Assen, kom gerust kijken…. de toegang is gratis!

Wilt u meer weten over de Junior A met standaardblokken of de Ohvale Cup?  Kijk op www.rap-holland.nl vul het contactformulier in of meld u aan voor de nieuwsbrief!