SP Tools event sponsor van Soppe tijdens British Superbikes in Assen

265

SP Tools Europe is de speciale EVENT sponsor van Walid Soppe tijdens de afsluitende wedstrijd om de ADAC Northern Europe Cup dat tegelijktijdig wordt verreden met het British Superbike kampioenschap in Assen.

SP Tools is sinds de overstap van de Drentse coureur van de NSF100 naar de Moto3 betrokken als sponsor. Al meer dan 40 jaar is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap.

Als event sponsor zal het logo van SP Tools onder anderen te zien zijn op de motor en de helm. Het merk SP Tools wordt in 1973 opgericht in Nagano (Japan) en breidt zich al snel uit in de Aziatische landen. Eind jaren tachtig start SP Tools verkoopkantoren in Australië en Amerika. Het hoofdkantoor van SP Tools staat momenteel in Australië en het merk is daar ook marktleider. Als hoofdsponsor van het Holden Racing Team is SP Tools ook binnen het V8 Supercars Championship, een van de grootste en bekendste touringcar kampioenschappen ter wereld, goed vertegenwoordigd.

In 2013 startte SP Tools een verkoopkantoor in Europa. Niek Leeuwis importeerde het merk en SP Tools Europe BV vestigde zich in Kampen. Niek Leeuwis is zelf ook een verdienstelijk coureur. Hij werd o.a. meerdere keren Nederlands kampioen bij de classics. Daarnaast reisde hij enkele keren af naar Amerika om daar aan grote classic evenementen mee te doen.

SP Tools wordt in dezelfde fabriek gemaakt als Snap-On met als onderscheidend vermogen dat SP Tools de gereedschappen goedkoper aanbiedt. SP Tools zorgt voor een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie en voor een eerlijke prijs.

 

Handige links British Superbikes Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag