Team Hartog doneert € 9.000,- aan Against Cancer

175
hartog
Rob Hartog - Against Cancer | foto© Monique Babtist

Op woensdag 12 juli vond de jaarlijkse circuitdag plaats van Stichting Against Cancer. Door de inzamelacties van Team Hartog en de grote inbreng van een ieder, hebben we op deze dag maarliefst € 9.000,- kunnen doneren! Dit leverde voor het vierde jaar de wisselbeker op voor het hoogst opgehaalde bedrag! We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage! 

Al jaren zijn wij bezig met een doel. Dat doel is kort gezegd zo goed mogelijk scoren in de races welke wij rijden in de wegracesport. Maar daarnaast hebben wij nog een ander doel. Sinds 2012 ondersteunen wij Stichting Against Cancer, welke een glimlach op het gezicht toveren van kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker. Op woensdag 12 juli vond de jaarlijkse circuitdag van hen alweer voor de 13e maal plaats. Voor Team Hartog was het de zesde maal dat wij ons steentje bij mochten dragen.Bekijk hieronder diverse video’s van de Circuitdag van Against Cancer:

Zomerstop Rob Hartog
Op 15 juli werd door Rob Hartog een race verreden in de Open Wegrace Cup, op het TT Circuit in Assen, om de zomerstop te onderbreken. Na de kwalificaties als snelste te hebben afgerond en dus vanaf pole te mogen starten, werd uiteindelijk de race later op de middag gewonnen. Hierna volgt een pauze van vier weken tot de volgende race. Deze is het IDM in Assen, van 11 t/m 13 augustus. Dit is tevens de laatste race van het jaar op Nederlandse bodem. Hierna zullen de Europese World Supersport wedstrijden verder worden aangevangen, te starten met de race op de Lausitzring van 18 t/m 20 augustus.