Zaterdagochtend vond bij Gebben Motoren de teampresentatie plaats van Team Apreco, het team dat komend seizoen met Joep Overbeeke, Twan Smits en Corine Brandhorst aan de start zal verschijnen in het prestigieuze Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM).

Gebben Motoren in het Drentse Rogat was zaterdagochtend de locatie waar Team Apreco zich presenteerde. Tijdens de presentatie maakte het team haar plannen voor komend seizoen gepresenteerd en werd de kleurstelling onthuld van de nieuwe door Gebben Motoren geleverde Yamaha motoren.

Zo zal Joep Overbeeke op een Yamaha R6 van start gaan in de IDM Supersport 600 klasse, zal Twan Smits op een Yamaha R3 zijn opwachting gaan maken in de IDM Supersport 300 en Yamaha Supersport Challenge en zal Corine Brandhorst op een Yamaha R3 de kleuren van het team verdedigen in de Yamaha R3 Cup.

Alvorens het seizoen van start gaat zullen Smits en Brandhorst af reizen naar Spanje om deel te nemen aan de KNMV-voorjaarstraining in Alcarras terwijl Overbeeke voornemens is om op een ander Spaans circuit een wintertest af te gaan werken.

Onderstaand (link) een namens Team Apreco, en een door Ronald Woest meegestuurd document van de teampresentatie: Teampresentatie Apreco 2020 1.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App