Na de hele week veel regen was het hier in Eemshaven goed te doen, rennerskwartier was goed begaanbaar en ( heel belangrijk ) het circuit ook! Met 21 rijders probeert Johan een goede plek te vinden. Er werd hard gereden op het stratencircuit in het hoge noorden en Johan zette een tijd van 1:40.721 Goed voor een 20e plek. Vanmiddag nog wat gas erbij!

Johan had een verkeerde bandenkeuze dus dat moet goed komen!

Tweede training:

Vol goede moet ging iedereen direct gassen om een betere tijd neer te zetten. Ook johan is dat gelukt maar had veel problemen met de vering waardoor het monster Johan er telkens af wou gooien. Later bleek de vering ook lek te zijn waardoor hij helaas als laatste (21e plek )van start moet gaan morgen. Zijn tijd was 1:39.982. De motor werd goed nagekeken en hopen dat alles weer goed is met de warming up.

Eemshaven, zondag 28 mei 2006

Warming up:

Vandaag staat er veel meer wind dan gisteren, maar de zon schijn wel.

In de warming up kon Johan even uitproberen hoe de vering nu was. Het lijkt allemaal een stuk beter, de band hield zich nu goed. Er wordt nog het een en ander aangepast zodat Johan hopelijk zijn eerste punten kan pakken.

Wedstrijd:

Met de start was Johan weer goed weg en kwam als 18e over de start. De hele race was er een gevecht tussen Robin Duyzers, Johan Fredriks en Johan de Jong. Johan remde iets te laat in een bocht waardoor hij Duyzers voorbij moest laten gaan. Ze bleven dicht bij elkaar. Hij heeft zijn tijd verbeterd met maar liefst 3,6 seconden!! Johan eindigde op een 18e plek en was hiermee erg tevreden, het was een mooie race.