Door de hoosbuien op zaterdag viel de eerste training in het niet. Het regende zo hard, dat had niets meer met wegrace te maken. Een defecte bobine maakte voor Randy na een aantal ronden ook een einde aan de eerste training. De tweede training werd verreden onder droge omstandigheden, de baan was echter nog wel nat. Er kon in de tweede training ook meer naar de juiste afstellingen worden gezocht. Dit alles resulteerde in een derde startplek voor de wedstrijd op zondag.

Zondagmorgen regende het alweer, het rennerskwartier zag er uit als een modderpoel. In de warm-up werd er dan ook niets op het spel gezet. Na een aantal ronden zette randy de motor in de pits.

Randy : "De motor loopt goed, de afstellingen voor natte

omstandigheden zijn goed, vanmiddag moet het gebeuren".

In de loop van de wedstrijddag werd het droog, de baan droogde mooi op en alles zag er naar uit dat de race op slick banden verreden zou kunnen worden. Na een slechte start reed Randy een fenomenale race, hij moest immers van een laatste plek komen. Ronde na ronde moesten er collega-coureurs aan geloven, Randy had haast om naar de kop te komen.De leider in de wedstrijd, Hans Smees, was vandaag te sterk. Hij startte goed en kon constant snelle ronden rijden. De tweede man, Bram Appelo, reed 1 tot 1,5 seconde langzamer per ronde dan Randy. De 16 ronden tellende wedstrijd was lang, gelukkig net lang genoeg waardoor Randy met ingang van de laatste ronde op de tweede positie kwam te liggen.Nog één rondje te gaan en de tweede plaats was een feit. Na een hele spannende race finishte Randy uiteindelijk als tweede en pakte 20 punten voor het kampioenschap.

Randy:"Het startlicht duurde lang, ik wilde eigenlijk iets te vroeg weg, toen moest ik corrigeren en verspilde een goede start. De motor liep wel super en ik ben echt tevreden met het resultaat. Gelukkig had ik geen last van de sleutelbeenbreuk van de vorige wedstrijd".

De volgende wedstrijden zullen verreden worden op het circuit van Eemshaven, a.s. donderdag (hemelvaartsdag) en zondag.