Het bekende veilingbedrijf BVA Auctions organiseert een speciale online-veiling, een veiling waar de opbrengst geheel ten goede komt aan het jonge Staphorster wegrace talent Collin Veijer.

Collin Veijer is pas twaalf jaar, maar de jonge coureur uit Staphorst heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een aardig staat van dienst op weten te bouwen. Zo was Veijer het afgelopen seizoen actief in de MiniGP klasse van het Italiaans wegracekampioenschap, de klasse waarin hij tevens de Europese titel in de wacht wist te slepen. Voor komend seizoen wordt er hard gewerkt aan een start in de pré Moto3 klasse van het Italiaans kampioenschap.

 

Help Collin zijn droom waar te maken door binnenkort te bieden op 1 of meerdere van deze geweldige veiling items.

Online veiling
Om het financiële plaatje op orde te krijgen organiseert Veijer samen met het bekende online veilingbedrijf BVA Auctions binnenkort een speciale veiling. De online veiling gaat 06 december aanstaande om 17:00 uur van start en sluit op 14 december om 16:28 uur. Gedurende de veiling is er een mogelijk om de kavels te bekijken tijdens een speciale kijkdag welke gehouden zal worden op zaterdag 09 december van 11:00 tot 15:00 uur bij Mubo Metaal aan de Achthoevenweg 24, 7951 SK in Staphorst.

Alle 283 kavels, waaronder o.a. een officieel Spidi motorpak van Tom Sykes, een op maat gemaakt GiMoto motorpak, tuinmeubelen, huishoudapparatuur zijn vanaf heden online te bekijken via de website van BVA Auctions: www.bva-auctions.com

De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan de raceactiviteiten van het jonge Staphorster wegracetalent.