Velthuizen en Siebdrath verlengen bij Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki

248
colin-velthuizen
Rob Vennegoor (l) en Colin Velthuizen | foto© Nutec - RT Motorsports by SKM – Kawasaki

Het Kawasaki Duitsland team van teameigenaren Frank Krekeler en Rob Vennegoor heeft vroegtijdig de talentvolle rijders Colin Velthuizen en Marvin Siebdrath vastgelegd voor het IDM Supersport 300 seizoen 2020. Beide rijders zullen opnieuw uitkomen op de door SKM Motors geprepareede Kawasaki Ninja 400 motoren.

Colin Velthuizen (15) uit Heerjansdam (NL) heeft al een succesvol seizoen bij het team uit Greven, naast podiumplaatsen scoort Colin de nodige punten en staat op een mooie gedeelde 3e plaats momenteel in het kampioenschap. Colin maakt enorme progressie en heeft nog goede kansen om zijn positie in het kampioenschap te verbeteren.

De eveneens 15 jarige uit het Duitse Wildenfels afkomstige Marvin Siebdrath neemt sinds IDM Schleiz deel aan het IDM Kampioenschap en laat zien steeds meer vertrouwd te raken op de Nutec – Kawasaki Ninja 400. Duidelijke progressie en positieve samenwerking met het team geven een goed gevoel om ook in 2020 uit te komen in het IDM Supersport en door te kunnen groeien naar de top.

Teammanager Rob Vennegoor: “Wij zijn blij om al vroeg in het seizoen onze plannen voor 2020 met onze rijders te bespreken en nu Colin en Marvin vast te leggen voor hen 2e seizoen IDM Supersport 300 in ons team. Met het vastleggen van Colin en Marvin hebben wij twee gedreven coureurs in ons team die gemotiveerd zijn om in 2020 voor de topposities te strijden. Beiden kunnen zich nu optimaal focussen op het huidige seizoen en met de voorbereiding op 2020.”

Als team zijn wij in gesprek met meerdere rijders en zullen in de komende periode onze volledige rijders bezetting voor het 2020 seizoen IDM Supersport 300 bekent maken.