Vierde plaats voor Rick Dunnik na sterke race

124
dunnik
Rick Dunnik | foto© Racesport.nl - Nico Schneider

Een mooi resultaat tijdens de NEC Moto3 wedstrijd op de Sachensring voor HDRacing coureur Rick Dunnik.

Rick Dunnik startte zondagmiddag vanaf P24 en werd na een sterk gereden race vierde. Rick vocht met een grote groep rijders voor deze plek en hij wist in de laatste paar ronden een kleine voorsprong te nemen op zijn volgers. Hij kwam als negende over de eindstreep en dat betekende een vierde plaats in de Standaard-klasse.

Rick is erg blij met het resultaat, omdat hij vanaf P24 startte. De kwalificaties waren teleurstellend verlopen. Op vrijdag gleed zijn voorwiel in ronde zes weg. En op de zaterdag waren de omstandigheden nat waardoor hij zijn tijd niet kon verbeteren.

De volgende wedstrijd voor Rick is begin augustus tijdens de GP van  Tsjechië in Brno.