Komend weekend wordt de vierde wedstrijd van het NK Junior Moto Racing verreden op de TT Junior Track in Assen. Maar liefst 8 klassen zullen op zaterdag en zondag op de TT Junior Track in actie komen: de Junioren A en B, Open Minibikes, Open 125cc, Molenaar NSF100 Cup, KicXstart Yamaha R125 Cup, Open 125, Puchshop Cup en daarnaast de extra toegevoegde Open Assen Klasse.

Zaterdag 22 juni
Op zaterdag zullen alle klassen, behalve de Open Assen Klasse, trainingen en kwalificaties verrijden. De Puchshop Cup en Molenaar NSF100 Cup rijden in de middag ook hun wedstrijden. Loris Veneman zal daarbij zijn uiterste best doen om de leiding in het kampioenschap te versterken door ook de vierde wedstrijd op rij te winnen. De Molenaar NSF100 Cup coureurs hebben na de zaterdag de helft van het seizoen erop zitten en  komen op zondag niet meer in actie. Ook de Puchshop Cup coureurs rijden alleen op zaterdag hun races.

Zondag 23 juni
Op zondag rijden de overige klassen in de ochtend een warming-up en een derde kwalificatiesessie om vervolgens in de middag een tweetal races te verrijden. Wellicht zien we enkele NSF100 coureurs terug in de toegevoegde Open Assen klasse, waarin deelname met een (eigen) NSF100 ook is toegestaan.

Op beide dagen vangen de trainingen aan om 10 uur en vindt de prijsuitreiking plaats om 17:30. De toegang voor het publiek is gratis.

 

Handige links NK Junior Moto Racing Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App