De Molenaar NSF100 Cup zal komende zondag voor het eerst in de nieuwe kleuren te bewonderen zijn in Assen. Daar zal op de TT Junior Track de eerste voorjaarstraining van het NK Junior Moto Racing worden verreden.

Na een Kick-Off bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein en een workshop bij Damen Motorkleding in Breda zijn de jonge talenten helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ook in 2019 worden de wedstrijden verreden bij het NK Junior Moto Racing. Op het programma staan een tweetal voorjaarstrainingen en 8 wedstrijddagen.

De TT Junior Track zal meerdere keren worden aangedaan waarbij er telkens op een andere lay-out van de baan wordt gereden. Zondag 7 april zal dit de lay-out ‘Michael van der Mark’ zijn. De eerste trainingen beginnen om 11:00 uur en de Molenaar NSF100Cup zal maar liefst 4 keer in actie komen. De dag wordt om 18:00 afgesloten.

Er volgt nog een tweede trainingsdag in Assen op goede vrijdag 19 april om op zaterdag 20 april optimaal voorbereid aan de start van de eerste race te staan, die ook op de TT Junior Track zal worden verreden. De trainingen en wedstrijden zijn voor publiek gratis toegankelijk. Kijk voor een volledig overzicht van het NK Junior Moto Racing op www.juniorracing.nl/kalender

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl AppJunior