Wildcard voor Rens Vink in het IRRC Supersport

508
speedup
Speedup Moto2 machine Rens Vink

De Silvoldse coureur Rens Vink heeft van het International Road Racing Championship een wildcard toegewezen gekregen voorde race op het circuit de Varsselring in Hengelo. Rens Vink die normaal uitkomt in de OW-Cup met zijn SpeedUp Moto2 is dan ook blij verrast met dit nieuws.

 

Rens Vink: “Ja, ik ben zeker blij verrast dat ik mee mag doen als gastrijder in het IRRC Supersport in Hengelo. Het is voor mij de eerste keer op een straten circuit in plaats van de permanente circuits waar ik normaal op rij. Maar het smalle snelle circuit, het event zelf, en omdat het voor mij toch ook een thuisrace is maakt het hopelijk een mooie ervaring. Ik heb verder geen verwachtingen van de 2 dagen maar ga zeker mijn uiterste best doen, het is nieuw dus hoop dat ik de aansluiting kan vinden met de rest van de Supersport coureurs en mee kan strijden om een plek ergens in het veld. Via deze weg wil ik dan ook IRRC bedanken voor de wildcard en ASG autoschade Gelderland “vestiging Doetinchem” die zich als eventsponsor heeft aangemeld voor deze dagen.”