172
michael_van_der_mark
Michael van der Mark | foto© BMW Motorrad

We hebben in Nederland momenteel een avondklok. Nu kunnen we er ons massaal tegen verzetten, bij de pakken neer gaan zitten, lekker blijven mokken, maar we kunnen als motorsportliefhebbers ook samen lekker een uurtje gaan kletsen over onze geliefde sport, de motorsport. Kijk, luister of doe vanaf 21:00 uur actief mee met de Racesport.nl Live Chat: De Avondklok deel 9.

Maandagavond 08 februari vanaf 21:00 uur zal Racesport.nl via Racesport.nl Facebook opnieuw een live chatsessie starten waarin enkele Racesport.nl redactieleden actuele onderwerpen uit de sport zullen bespreken en waar u als bezoeker mee kunt discussiëren via een chatsessie en er zelfs een aantal Racesport.nl bezoekers mogelijk live in de uitzending komen om met ons mee te discussiëren.

Geen professionele tv-uitzending maar gewoon een eenvoudige en simpele Livechat.

Gasten: In deze uitzending is te gast Michael van der Mark. Met de World Superbike coureur blikken we terug op afgelopen seizoen, praten we over zijn overstap van Yamaha naar BMW, zullen we hem uiteraard vragen naar zijn eerste ervaringen op de BMW M 1000 RR en zijn verwachtingen voor komend seizoen.  En natuurlijk zullen we jullie vragen, die jullie tijdens de uitzending kunnen stellen de Nederlander voorleggen.

Presentatie: Guido Fenneman en Evert Slager
Regie en techniek: Bernd-Jan Hilhorst

Actief meedoen?
Heb je een brandende vraag, een leuk onderwerp waarover je graag meer wilt weten en je bent in het bezit van een pc (of mobiele telefoon) voorzien van een camera en goede microfoon. Stel je vraag minimaal een half uur alvorens de uitzending begint middels een mail naar [email protected] en wie weet nodigen we jou wel uit om in de uitzending – maximaal twee gasten per uitzending – te komen, je brandende vraag te stellen en vervolgens live met ons mee te discussiëren.

Racesport.nl Live: De Avondklok deel 9 is maandagavond 09 februari vanaf 21:00 uur live te volgen via Racesport.nl Facebook en en onderstaande Racesport.nl YouTube video.

P.s. Alle uitzendingen zijn op een later moment terug te kijken via het Racesport.nl YouTube kanaal en te beluisteren via de nieuwe Racesport.nl Podcast kanalen.

Link: Racesport.nl YouTube  Link: Racesport.nl Podcast: SpotifyBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App