2024 Team HRC officieel gepresenteerd

5097
team-hrc
Team HRC 2024 - Xavier Vierge (l) en Iker Lecuona (r) | foto© Honda Racing

Team HRC heeft vrijdagochtend via een online videopresentatie zijn 2024 Superbike World Championship campagne gepresenteerd. Tijdens deze presentatie onthulden Iker Lecuona en Xavi Vierge hun nieuwe CBR1000RR-R machines waarmee ze komend seizoen aan de start verschijnen in het op productiemachines gebaseerde wereldkampioenschap.

Tijdens de online lancering onthulden Iker Lecuna en Xavier Vierge niet alleen hun machines voor komend seizoen, ook schetste de nieuwe Team HRC manager José Manuel Escamez de doelstellingen voor het komende raceseizoen.







Lecuona en Vierge beginnen in 2024 aan hun derde achtereenvolgende seizoen met Team HRC. De 2024 versie van de Honda Fireblade heeft een reeks vernieuwde onderdelen, te beginnen met nieuwe aerodynamica- en elektronicapakketten. De Japanse ingenieurs hebben de afgelopen maanden onvermoeibaar hard gewerkt om het World Superbike-fabrieksteam te voorzien van een reeks nieuwe onderdelen die op veel gebieden voordelen zouden moeten bieden. Tijdens de wintertests hebben het team en de coureurs voor het eerst de gelegenheid gehad om met de motor te werken.

Lecuona en Vierge komen 19en 20 februari weer in actie met de nieuwe CBR1000RR-R, dit  tijdens de allerlaatste pre-season test op het Phillip Island Grand Prix circuit in Australië, de locatie waar in het weekend van 23 t/m 25 februari de openingsronde van het 2024 Superbike World Championship seizoen wordt verreden.

Onderstaand de eerste foto’s (klik op onderstaande link om de foto’s in een groter formaat te bekijken)



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.