Nu er momenteel geen races zijn komt het TT Circuit Assen met een nieuw en leuk initiatief voor de thuisblijvers. Vanaf donderdag 16 april zal er wekelijks een YouTube video getoond worden met prachtige beelden uit de historie van de Dutch TT, video’s  welke ook te volgen zullen zijn via Racesport.nl.

Donderdagavond 16 april om 19:00 uur is de officiële lancering, met mooie beelden van de TT in 1987. Wayne Gardner, Ron Haslam, Randy Mamola: alle helden van weleer komen voorbij.

Onderstaand alvast een leuke teaser voorafgaand aan deze eerste aflevering.

 

De video’s zullen te zien zijn op het TT Circuit Assen YouTube kanaal en tevens via een embedded versie op Racesport.nl.

Heel veel kijkplezier gewenst!


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App