Abrupt einde seizoen voor Dion Otten

242
dion-otten
Dion Otten | foto© Damon Teerink

Tijdens de seizoensfinale van het IDM Supersport 600 kampioenschap op het circuit van Hockenheim mocht Dion vanaf plaats elf aan race één beginnen. Hij kwam goed uit de startblokken, en maakte in de eerste ronde een flink aantal plaatsen goed. Liggend op de achtste positie sloeg echter het noodlot toe. Hij kwam onder verraderlijke omstandigheden, de baan was niet geheel droog, in de vijfde ronde ten val.

Dion ondervond nog enigszins hinder van zijn in Lausitz – geheel buiten zijn schuld – opgelopen lichte hersenschudding en kreeg bij de crash vanmorgen op Hockenheim wederom een tik tegen zijn hoofd te verwerken. Daarom is in overleg met zijn team, Pearle Gebben Racing, besloten vanmiddag niet van start te gaan in race twee.

Uiteraard is Dion enorm teleurgesteld, het toch al bizarre ‘Covid19’ seizoen gaat zo als een nachtkaars uit. Ondanks dat heeft Dion zich goed laten zien als rookie en jongste rijder van het hele veld!

Handige links IDM Hockenheim 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App