Met een Ducati Superbike kaart in april naar de Nederlandse ronde van het WK Superbike of eind juni met een Ducati MotoGP kaart naar de 2019 editie van de Dutch TT op het TT Circuit Assen. Het bekende Drentse circuit kleurt ook dit jaar weer rood.

WorldSBK
Half april is het weer zover, het WK Superbike in Assen! Bezoek het mooiste motorsport evenement van het jaar en geniet van vele voordelen met een Ducati Superbike kaart.

Het officiële Ducati fabrieksteam Aruba.it Racing – Ducati zal aan de start verschijnen op de nieuwe Panigale V4R. De verwachtingen voor deze nieuwkomer zijn hooggespannen. Kom Chaz Davies en Alvaro Bautista aanmoedigen in hun strijd voor de podiumplaatsen.

Het WK Superbike in Assen is hét evenement voor motorsportliefhebbers en met een Ducati Superbike kaart bent u verzekerd van een weekend vol spanning en gezelligheid in Ducati sfeer.

Met de Ducati Superbike kaart heeft u drie dagen toegang tot de paddock en alle tribunes en u kunt uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorspullen. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee.

Voor € 80 per persoon ontvangt u een Ducati Superbike kaart welke geldig is van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Desmo Owners Club leden betalen voor dit ticket € 70. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Voor het bestellen van de ticket of meer informatie: https://www.ducati.com/nl/nl/world-sbk-assen-2019

Dutch TT
In het laatste weekend van juni zullen de coureurs van het Ducati Team, Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci de strijd aangaan voor podiumplaatsen tijdens de 8e ronde van het MotoGP kampioenschap.

Ducati is terug van weggeweest op dit geweldige motorsport evenement. De TT World Tribune zal rood kleuren, als Ducatisten onder elkaar gezamenlijk het Mission Winnow Ducati Team aanmoedigen. Ervaar het TT weekend vol spanning en gezelligheid in Ducati sfeer.

Met de Ducati MotoGP kaart heeft u drie dagen een vaste plaats op de TT World Tribune en kunt u uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking achter de TT World Tribune. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorkleding. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee. Naast een Ducati keycord voor uw weekendpas krijgt u een Ducati fankit.

Voor € 165 per persoon ontvangt u een Ducati MotoGP kaart waarmee u 3 dagen lang, van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni, kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen voor dit ticket € 155. Wacht niet te lang met inschrijven, want er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar.

Voor het bestellen van de ticket of voor meer informatie over alle voordelen: https://www.ducati.com/nl/nl/motogp-assen-2019


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App