Bagnaia het snelst in eerste vrije training in Jerez

165
bendsneyder
Bo Bendsneyder | foto© Racesport.nl - Nico Schneider

De eerste vrije training voor de Moto2 klasse op het Circuito de Jerez Ángel Nieto is op vrijdagochtend verreden met Pecco Bagnaia als snelste. De Italiaan kwam tegen het eind van de sessie naar de snelste tijd voor Sam Lowes en Romano Fenati. Bo Bendsneyder noteerde de vijftiende tijd, NTS RW Racing GP coureurs Steven Odendaal en Joe Roberts kwamen naar de zeventiende en zevenentwintigste tijd respectievelijk. 

In zonnige weersomstandigheden ging vrijdagochtend de eerste vrije training voor de Moto2 klasse van start. Zwitser Iker Lecuona ging goed van start en nam al gauw de eerste plaats in handen op de tijdlijsten. Bo Bendsneyder leek het in de beginfase moeilijk te hebben maar zou later verder naar voren komen.

Weinig noemenswaardige gebeurtenissen waren er te zien op het Zuid-Spaanse circuit waarbij de winnaar van de races in Qatar en de Verenigde Staten, Pecco Bagnaia, uiteindelijk de snelste tijd wist te noteren voor Sam Lowes en Romano Fenati. Achter het drietal waren het Márquez, Oliveira, Mir, Lecuona, Baldassarri, Navarro en Schrötter in de top tien. Bo Bendsneyder noteerde de vijftiende tijd, NTS RW Racing GP coureurs Steven Odendaal en Joe Roberts kwamen naar de zeventiende en zevenentwintigste tijd respectievelijk.

 

Handige links Gran Premio Red Bull de España:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag