Cal Crutchlow zal dit weekend niet meer in actie komen tijdens de Gran Prix Lenovo di San Marino e Della Riviera di Rimini. De LCR Honda Castrol coureur is unfit, dit naar aanleiding van de bijwerkingen aan zijn eerder deze week geopereerde onderarm.

2020 is niet het seizoen van Cal Crutchlow. Na eerder dit seizoen al een operatie te hebben ondergaan vanwege een gebroken schippersbotje ging de Brit afgelopen week opnieuw onder het mes. Dit keer werd de LCR Honda Castrol geopereerd vanwege een in de motorsport veel voorkomende blessure (opgepompte onderarmen).

Normaalgesproken een kleine ingreep en niets leek Crutchlow dan ook in de weg te staan om dit weekend gewoon deel te nemen aan de Gran Prix Lenovo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Vrijdagmiddag bleek de praktijk echter iets anders, Crutchlow liet weten veel pijn te hebben en er tijdens het rijden veel hinder van te ondervinden.

Zaterdagochtend voorafgaand aan de derde vrije training bracht Crutchlow een bezoek aan het medical centre. Hier besloot de circuitarts dat de secundaire bijwerkingen na de operatie aan zijn onderarm te groot waren en het onverantwoord is om verder deel te nemen aan de actie op de baan. De circuitarts besloot dan ook dat Crutchlow unfit is en uitgesloten is van verdere deelname aan de Gran Prix Lenovo di San Marino e Della Riviera di Rimini.

 

Handige links Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App