Christian Stange met Team Go Eleven in WorldSSP

69
christian-stange
Christian Stange | foto© Facebook Christian Stange 44

Het Team Go Eleven, uitkomend in het Supersport World Championship, heeft bekend gemaakt dat vanaf komend weekend in Misano het Duitse talent Christian Stange voor het team zal gaan uitkomen.

De 20-jarige Christian Stange, die dit jaar eigenlijk uitkwam voor het Nederlandse MVR Racing team in de Supersport 600 klasse van het IDM, maakt per direct de overstap naar het wereldkampioenschap nadat hij in 2016 al vice-kampioen werd in de IDM Supersport 600 klasse, het seizoen dat Nederlander Bryan Schouten het kampioenschap op zijn naam schreef met MVR Racing.

Stange, die zijn debuut zal maken in het wereldkampioenschap, kent de Kawasaki goed. In het nationale kampioenschap wist hij op de Kawasaki al veel goede resultaten te behalen, maar heeft nog geen ervaring op de aankomende circuits. De Duitser zal alle nog overige races dit seizoen van het Supersport World Championship gaan rijden, beginnend dus komend weekend in Misano.

Christian Stange: “Ik wil het Team Go Eleven bedanken dat ze mij de kans geven om voor het restant van het seizoen mijn skills kan laten zien. Ik zal mijn best doen om veel te verbeteren en iedere race beter te worden. Dit gaat een geweldige ervaring worden met een geweldig team!”